Arabic Article Follows ↓
Bishop Hosam Naoum, the Anglican Archbishop in Jerusalem, chaired a meeting for the General Assembly of the Princess Basma Institution on the Mount of Olives in Jerusalem on Monday, October 31st, 2022. The meeting was attended by Mrs. Violette Mubarak, the General Director of the institution, and Dr. Waddah Mleihes, the Medical Director of the institution.
Bishop Naoum welcomed the present members and gave each a chance to introduce themselves. He also thanked the general director and the staff of the institution for their hard work and dedication.
Mrs. Mubarak led a tour of the Institution, introducing the different departments and explaining their ministry. The group visited the rehabilitation center, the different therapy clinics, and the school. Mrs. Shireen Saied, the school’s director, led the tour at the school. The students fondly welcomed Bishop Naoum and the accompanying group when they visited the classrooms and the rehabilitation rooms.
Archbishop Hosam Naoum expressed his pride in the ministry provided by the institution, especially to people with special abilities. He thanked the administration, who work as a team, equating the institution to a bee hive, especially for their hard work in advancing the institution, and encouraged them to continue to provide the best care possible to glorify God and serve humanity.
The Jerusalem Princess Basma Centre – مؤسسة الأميرة بسمة بالقدس
أقام رئيس الأساقفة الأنچليكاني في القدس المطران حسام نعوم اجتماعاً للهيئة العامة لمؤسسة الأميرة بسمة على جبل الزيتون في القدس يوم الإثنين 31/10/2022، بحضور السيدة فيوليت مبارك المديرة العامة والدكتور وضاح ملحيس المدير الطبي.
رحّب المطران نعوم بجميع الأعضاء الحاضرين وأعطى الفرصة ليعرّف الأعضاء على أنفسهم، وشكر المديرة العامة والطاقم على جهودهم وتعبهم في العمل والتطوير.
قدّمت السيدة فيوليت مبارك المديرة العامة شرحاً عن أقسام المؤسّسة التربويّة والتعليميّة والعلاجيّة والتأهيلية والسيدة شيرين سعيد عن المدرسة خلال جولة عامة فيها. قابل الطلاب المطران نعوم والمرافقين بالكلمات والأشعار والأغاني الترحيبيّة عند زيارة بعض الصفوف والغرف العلاجية والتأهيلية.
أعرب رئيس الأساقفة حسام نعوم عن رضاه وفخره بالخدمات التي تقدّمها المؤسّسة ولا سيّما لأصحاب التحديات والقدرات الخاصة. وقد أشاد بجهود الإدارة وجميع الطواقم الذين يعملون بروح الفريق الواحد وشبّههم بخليّة النحل، في التحسين والتطوير المستمر والملحوظ، وشجّعهم على الإستمرار بتقديم أفضل الخدمات لمجد الله وخدمة الإنسان.