Arabic Article Follows ↓
Bishop Hosam Naoum, the Anglican Archbishop in Jerusalem, welcomed a group from Paulinenpflege at the Diocesan Offices on Reformation day Monday October 31st, 2022. In the meeting Archbishop Hosam Naoum representing the Diocese and Rev’d Andreas Maurer, CEO of Paulinenpflege, representing Paulinenpflege signed an agreement. This agreement is about supporting the ministry of the Holy Land Institute for the Deaf and Deaf-blind in Salt, through a part time position for Mr. Selmar Ehmann, who will work along side Rev’d Jamil Mounir Khader, the General Director of the Institute in Salt, especially in reviving and advancing the work of the Vocational Training department, managing projects, and working on enhancing the relationships with the institute’s partners.
رئيس الأساقفة حسام نعوم يستقبل مجموعة من جمعية باولينن بفليجي الألمانية ويوقع معهم اتفاقية شراكة
استقبل رئيس الأساقفة الأنچليكاني في القدس المطران حسام نعوم مجموعة ألمانية من جمعية باولينن بفليجي (Paulinenpflege) في دار المطرانية وذلك في ذكرى الإصلاح الإنجيلي يوم الإثنين 31/10/2022، حيث تمّ توقيع اتفاقية شراكة جديدة بين المطرانية ممثلة برئيس الأساقفة حسام نعوم و باولينن بفليجي ممثلة بالقس اندريس ماورير المدير التنفيذي للجمعية. تتضمن الاتفاقية تقديم الدعم والمساندة في خدمة مؤسسة الأراضي المقدّسة للصّم والصّم المكفوفين في السلط، وذلك من خلال العمل بوظيفة جزئية للسيد سلمار ايمان جنباً إلى جنب القس جميل خضر المدير العام للمؤسّسة في السلط، خاصة اعادة تفعيل وتطوير كافة أقسام التدريب المهني وإدارة برامج المشاريع والعمل مع شركاء المؤسّسة في الخارج.